zondag 10 augustus 2014

fietsenschuurtje op maat in de voortuin

Fietsenschuurtje op maat in de voortuin

De fietsen en de scooter stonden in de weg. 

Wie kent het niet, de fietsen in de schuur, de scooter buiten, ze staan altijd in de weg, ze staan te verroesten in de regen, dus er moet een oplossing komen. Wij bedachten een handige en praktische fietsenberging

Gerard Aalberts van HoutEnMaatwerk


Omdat we aan de voortuin vrijwel niets anders hebben, hebben we een plan gemaakt om de fietsen en de scooter in de voortuin te plaatsen. We hadden het idee om een afdakje te maken en dan daar de rijwielen onder te zetten.  Om een leuk en praktisch idee voor de voortuin te verwezenlijken is het fijn dat Gerard Aalberts van HoutenMaatwerk deze klus wilde klaren. 

Hij heeft een hardhouten schuurtje gemaakt van ongeveer 4 m2 en schuin oplopend van 130cm naar 150cm het dakje is met singels afgewerkt waardoor het dakje volledig waterdicht is geworden. 
Het schuurtje staat middels hardhouten palen verankert in de voortuin. Aan de voorkant in de berging nog wel geopend maar ik heb Bootzeil gevraagd een afscherming te maken van Acryl doek, dit gebruiken zij voor het maken van bootkapjes. 

Gerard blijkt niet alleen meubelmaker te zijn maar heeft ook geholpen met het straatwerk en de inrichting van de gehele tuin, een erg handige jongen dus! echt Vakwerk!! Ik heb veel van zijn werk gezien en we zullen nog zeker bestellingen voor dergelijke hout en maatwerk bij hem plaatsen. 

Gerard Aalberts is betrouwbaar en handig, bel hem ook eens voor een offerte 06 19 53 75 25




Gerard aalberts is een meubelmaker in Loosdrecht, maar komt ook gemakkelijk in de buurt van Hilversum, Nederhorst den berg, Utrecht, Amsterdam, Amstelveen, volgens mij komt hij overal.